Vigtig information

Når din hund indleveres til behandling på salonen, er den her på ejerens eget ansvar og forsikring! Der modtages kun hunde, som har den lovpligtige hundeansvarsforsikring.

Forsikring
Når du afleverer din hund til behandling er det på dit ansvar, så længe hunden befinder sig i salonen. Du bør derfor checke din hundeforsikring med hensyn til dækning, hvis hunden mod forventning kommer til skade under behandlingen. Det er jo et levende væsen og der kan ske uforudsete hændelser og pludselige bevægelser som forårsager en skade, der skal behandles hos dyrlægen. Heldigvis sker dette kun yderst sjældent – men husk alligevel at checke din forsikring for en sikkerheds skyld.

Skulle der ske skade på din hund, når den er i salonen, er det ejer selv eller ejers forsikring, der betaler evt. dyrlægebehandling. Det anbefales derfor, at hunden har en sygeforsikring.

Priser
Alle hunde der bliver klippet, bliver også vasket og føntørret. Negleklip, hvis muligt er altid inkluderet.

Alle priser er inkl. moms og jeg modtager primært MobilePay. (Kontanter, hvis du ikke har MobilePay. Ingen betaling med kort).

Din hund skal før behandlingen være uden større filtre og redt igennem med en kam, hvis du ønsker en bamse- eller hvalpeklip.

Fx Coton de Tulear, Bichon Havanais, Shih Tzu og Westie – op til 10 kg
Vask, føn og klip: Fra 850 kr. (3 timer)

Fx Yorkshire Terrier, Papillon, Boomer og Malteser – op til 3 kg
Vask, føn og klip: Fra 750 kr. (2,5 time)

En times klip, hoved, poter og hale: 300 kr.

 

Aggressive hunde
Du skal informere mig hvis din hund kan finde på at bide eller være aggressiv overfor fx klippemaskiner eller lignende.

Jeg forbeholder mig ret til at stoppe behandlingen af din hund ved aggressiv adfærd.

Særlige tillæg
(Gælder alle behandlinger)

Afbud
Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid. Ved afbud senere opkræves 250 kr.
Vis hensyn og meld afbud, hvis du ikke kan komme.

Filtre
Hvis din hunds pels er fundstændig filtret sammen, redes den ikke ud, da det er meget smertefuldt for hunden, og den vil derfor ikke kunne få en bamse- eller hvalpeklip.

Det vil være nødvendigt, at klippe pelsen helt kort med maskine, for at kunne komme ind under filtrene. Du vil selvfølgelig blive informeret først inden dette sker. Frisuren vil måske ikke være perfekt, men din hund vil blive glad igen, når der ikke længere er filtre, som gør ondt ved hver bevægelse.

Tillæg for filtret pels er 200 kr. uanset størrelse på din hund.

Lopper
Konstateres der under behandlingen, at hunden har lopper, vil der være et tillæg på 500 kr. til behandling med loppeshampoo, og til rengøring af udstyr og salon.

Konstateres der lopper ved aflevering af din hund, vil den ikke blive ordnet.

Lørdagstillæg
Hvis du ønsker at booke tid på en lørdag, så ring på 5150 7885 og lav en aftale.
Prisen på lørdagstillæg er 150 kr.